Biztosan észrevettétek az oldalunk háttérképét amely ez volt:

 

Több helyen láttam a K.A.P.O.R - hoz hasonló kezdeményezéseket. Az esetek többségében is többnyire egymástól ismeretlen emberek csatlakoznak. De mi lenne akkor ha ezek az ismeretlen csoportok egy helyen csatlakoznának? Képzeljük csak el azt az esetet hogy az ország vagy a világ több pontján található művészek, művészeti közösségek egységet alkotnának.
Mennyivel egységesebben és erősebben tudnánk érdekeinket képviselni.
 
Művészek, művészeti közösségek. A legfontosabbnak mi azt látjuk hogy ezek a művészeti közösségek, művészek valamilyen úton módon közösen alkossanak valamit. Valami jót.
 
Ezért kezdtük el a Nem csak szavakkal magyar. kampányt. A felhívás lényege hogy folyamatosan változó témakkal szolgáljunk és a művészeinkről, tagjainkról adjunk információkat és  megjelenési lehetőséget nyújtsunk számukra. Talán nem eléggé ismert, de tehetséges emberekről van itt szó.
 
Olyankról akiknek más tehetséges művészekkel együtt közösséget kellene alkotnia és így tapasztalatokat cserélnie és egyúttal inspirálnia is egymást.
 
Ezért szentelünk nagy figyelmet annak hogy terjesszük minél szélesebb körben azt hogy a
K.A.P.O. R nem csak főzésre jó.. hanem ismerkedni is.
 
Reményeink szerint minél többen csatlakoznak hozzánk és a világ minden pontjáról, így biztosítva azt hogy folyamatosan új alkotásokat, alkotókat mutassunk be - talán egymásnak is.
 
Minden érdeklődő művészt arra kérünk, küldjön egy e-mailt a magyarmuveszek@hotmail.co.uk címre és mi a jelentkezési űrlappal válaszolunk.
 
Amennyiben egyetértenek az elképzeléseinkkel, kérjük látogasson el a Facebook oldalunkra :http://www.facebook.com/MagyarMuveszetiPortal és terjesszük együtt hogy a
K.A.P.O.R nem csak főzésre jó!
 
Üdvözlettel
 
 
 



 
 
 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések