K.A.P.O.R - Hagyományőrzés - Bútorfestés

A portálunk elsődleges célja hogy bemutassuk, talán még nem eléggé ismert művészek munkáit.
Mi azért dolgozunk és azért hoztuk létre az oldalt hogy a hozzánk csatlakozott művészek ismertebbek és sikeresebbek legyenek. Nem csodák teszünk és nem is arra vállalkoztunk.
Szeretnénk egy olyan közösséget kialakítani aki értékeli és szereti mindazt amit mi magyarok készítünk - legyen szó bármilyen alkotói folyamatról; éljünk a világ bármely pontján.
Változásokat szeretnénk elérni. Szeretnénk ha a művészeink és a kultúrát támogató tagjaink véleményt alkotnának, cserélnének, ismeretségeket kötnének egymással- hiszen mindannyian ugyanazért vagyunk itt: a magyar kultúra, értékeink ápolásáért.
Nagy öröm hogy ilyen sokan csatlakoztak hozzánk, amit ezúton is szeretnénk megköszönni!
A Magyar Művészeti és Kulturális Portál szeretné minden tagját megismertetni Bálint András László bútorfestővel és munkásságával!

Bálint András


Hagyományőrző
Bútorfestő

Bálint András vagyok korülbelül 8 éve foglalkozok bútorfestéssel , almási motívumokat használok bútoraim virágozásához. Nagy hatással volt és van rám szülővárosom Székelyudvarhely gazdag forma és díszítésvilága.

Sohasem tekintettem úgy a bútorfestésre mint munkára, számomra  kikapcsolódás, egyfajta hobby, amely leköt és eltudok benne mélyülni tudom a gondolataimat szárnyalni hagyni.

Nagyon fontosnak tartom a hagyományaink fenntartását és folytatását és nagyon büszke vagyok arra, hogy egy ilyen gazdag népi motívumokkal rendelkező kultúrába születtem.











Továbbra is várjuk művészek jelentkezését hogy bemutathassuk munkásságukat és tehetségüket itt az oldalunkon!


Mindenkit arra kérek hogy küldjön egy e-mailt a magyarmuveszetiportal@gmail.com címre.



Üdvözlettel





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések