Képekkel Magyar

Képekkel Magyar

amorart-Ironlakk bbq

Mészáros László

Amorfart



…Azokat az adatokat tekintve amiket először ,nagyjából négy és fél éve leírtam magamról nem számolhatok be érdemi változásról és továbbra is csak a hatóságoknak fontosak szerintem ezek! Születtem:1982, iskolák száma:4, a hozzánk kapcsolódó projektek száma: sok. Viszont most már második alkalommal írok bemutatkozást és az ember azt gondolná, hogy négy és fél év alatt fejlődik valamit a személyiségünk és bölcsebbek leszünk, tisztábban látjuk a dolgokat és összeszedettebben megtudjuk fogalmazni magunkat, de nem!

A múlt ragozása helyett inkább a mindennapokban is feltett két leggyakoribb kérdés alapján próbálok meg nektek pár érdekes dolgot elárulni rólam, rólunk! …
Gyakran kérdezik például,hogy hány főből áll az amorfart.com csapata?
Az amorfart.com ötlete egy hideg januári estén fogalmazódott meg két srácban a szegedi éjszakában és az a két fős team azóta sem változott!

És, hogy jött az ötlet, hogy egy ilyen honlapot létrehozzatok és mennyi energia kell a működtetéséhez és meddig lehet ezt csinálni?

Abban az időben, amikor elkezdtünk foglalkozni az amorfart.com megalapításával a graffiti és főleg a street art nem igazán volt jelen a hazai internetes világban. Persze voltak üdítő színfoltnak számító weboldalak, amik aztán sajnos ma már nem működnek, de az infók jelentős részét külföldi oldalakról lehetett csak beszerezni! Szerettük és ma is szeretjük ezt a világot és az volt a terv, hogy

ezt megosztjuk a szélesebb közönséggel is és kedves olvasó ennek a része vagy most Te is!
Azt szerettük volna ha sok emberhez eljut az üzenetünk, hogy micsoda csodálatos művészeket rejt ez a nagy világ és hazánk is akik vagy önszántukból vagy lehetőségeik hiányában nem kapnak nyilvánosságot!Azóta is igyekszünk bemutatni minden kiemelkedő alkotást és projektet legyen az ismert vagy ismeretlen alkotó!Valamint, mivel az amorfart.com team amorfart fele maga is stencil technikát műveli nem titkolt szándékunk a saját alkotásaink bemutatása nektek!…Mint minden nagyobb vállalkozásnál az amorfart.com-nál is vannak, voltak és lesznek is nehezebb pillanatok de az alap koncepció az soha nem fog változni és amikor nehezebben mennek a dolgok akkor inkább előre menekülünk és mindent elkövetünk azért, hogy a legfrissebb,legérdekesebb infókat osszuk meg veletek a lehető legvagányabb és legprofibb módon!

A világra adott válaszaink olykor még ma is kilengenek mint egy mutató de továbbra is a cél a közép út megtartása ami ezek után is kiegyensúlyozott válaszokra, átgondolt látásmódra késztet minket mindezt az underground művészeti stílusok szeretetével fokozva!
One Love Street Art
amorfart
2012



Amorfart: Kuba


Amorfart a Bázis Store által megszervezett Ironlak BBQ nevű graffitis megmozduláson



Amorfart a Bázis Store által megszervezett Ironlak BBQ nevű graffitis megmozduláson



Amorfart a Bázis Store által megszervezett Ironlak BBQ nevű graffitis megmozduláson


Amorfart: Old man

7 réteg , 15 féle színű kanna , 2 szabadnap , 1 új stencil meló 


Amorfartot azaz Mészáros Lacit régóta ismerem, és szeretném megmutatni azokat a rajzokat amelyeket egy közös projekthez készített.

Amorfart - Francis& Son

 Amorfart - Francis& Son
 Amorfart - Francis& Son
 Amorfart - Francis& Son
Amorfart - Francis& Son


A tehetségek itt vannak csak észre kell venni és értékelni őket.


Üdvözlettel



Böröczky Ferenc




Forrás: Amorfart.com és Francisandson.co.uk


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések